Feedback

Efter skilsmisse gik jeg med en masse tanker i hovedet om mig selv og var åben for nye input. Uden egentlig agenda opsøgte jeg Ulla, som med stor personlighed og kompetence, gav mig bedre forståelse for mig selv og nye mentale værktøjer. Jeg vil anbefale Ulla til alle med lyst til at styrke det indre.

Mand – 47 år

Tak, for nogle gode sessioner, din empati og din evne til at se mig, der hvor jeg var. Du blev et lys i sorgens mørke der bragte mig til en bedre forståelse og erkendelse af min situation. Tak for gode værktøjer, der gør mig i stand til selv at arbejde videre.

Mand – 58 år

Da jeg mødte Ulla første gang, følte jeg med det samme en connection. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg kunne åbne mig op for Ulla, og fortælle hvad jeg virkelig tænkte og følte. Hun har en indlevelsesevne, som jeg sjældent har mødt, og jeg føler mig i den grad set, hørt og forstået.

Et kæmpe plus ved Ulla’s sessioner er også, at hun deler af egen erfaring, hvilket får mig til at føle, at jeg ikke er den eneste i verden, som står med problemer og udfordringer, og at det er muligt at komme styrket videre.

Kvinde 35 år

Jeg kan godt lide den måde du er på, man får lov til at snakke helt færdigt, og så venter du nogle sekunder med at sige noget, som om du venter på at høre om der er mere, man lige vil komme med. Du lytter meget opmærksomt, også til det som kommer mellem linjerne, og ikke kun det der bliver sagt. Det er som om du kan genskabe følelserne og leve dig ind i tingene.

Mand 34

Jeg fik meget kort tid efter vores sidste session brug for min nye viden. Du kan ikke forstille dig hvor glad jeg var, ellers havde jeg haft en nat fuld med tårer og hovedpine. Her kunne jeg tåle at se en voksen have det rigtigt skidt og tage en fornuftig snak uden at blande egne følelser i det.

Du er s… dygtig til det med mennesker og jeg er stolt af mig selv.

Mand 32

Ja, jeg deler meget med dig, har tillid til dig, og du har æren for meget af det positive, der sker i mit liv. Når der en dag skal skrives en biografi om mig, så kommer dit navn til at stå i indledningen, under tak til personer med speciel stor betydning for min fremgang.

Mand 32 år

Du har “installeret” en dejlig energigivende oplevelse af ”mig” i det grønne, og det skal du have tak for.

Mand 48 år