Praktisk information og priser.

Selve sessionen

Du kan regne med min fulde accept og rummelighed, uanset hvad du bringer frem i terapien/coachingen. Selvansvarlighed er at tage sig selv alvorligt og bede om hjælp. Ved at læse med her, har du allerede taget første skridt og jeg vil hjælpe dig med at tage de næste. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Symptomer kan forværres i terapien, da uafsluttede følelser kan komme op, men de fleste oplever alligevel at få det bedre når gamle følelser bliver forløst. Der kan være tidspunkter hvor du ikke har lyst til at komme i terapien, det kan være fordi vi er ved at berøre noget centralt og vigtigt. Det kan også være vores relation i sessionen. Kom alligevel eller ring til mig og lad os tale om det. Min erfaring er at du hurtigere kommer igennem de problematikker du slås med, hvis alt der giver modstand får sin plads.

Når du ønsker at afslutte din terapi, eller jeg skønner at det er tid, så lad os tale om det. Det er vigtigt at forløbet får en god afslutning.

Ved afbud

Du bedes melde afbud hurtigst muligt. Frist for afbud er dagen før kl. 12:00 ved besked på telefon 20180909. Ved afbud givet senere end dette, tillader jeg mig fakturere for en fuld session. Beløbet opkræves straks eller ved førstkommende session.

Pris

Terapi og coaching sessioner af 75 min. varighed kr. 850,-

For studerende kr. 400,-