Mindfulness og Meditation

Mindfulness og meditation er for mig en livsstil og en måde at være til på. Det er også et værktøj til at understøtte min måde at coache og være terapeut på.

Mindfulness er en super fin ramme at tænke ud fra. At indarbejde principperne og leve ud fra det, er frigørende på mange måder og en adgang til at finde ro og harmoni. Jeg tilbyder sessioner, hvor vi arbejder konkret ud fra de 7 mindfulness principper, med henblik på at sætte den individuelle ramme.

Meditation er ikke blot at sidde stille. Med rette introduktion, er meditation vejen til selvforståelse, udvikling af bevidsthed og vejen ind i vores dybere essens. Meditation er efterhånden et nødvendigt redskab for at kunne følge med i samfundets tiltagende krav til effektivitet og tempo. Jeg lærer dig meditationens kunst både som præventiv stress behandling eller hvis du er endt op i en reel stressudfordring. Der er et hav af måder og metoder. Jeg hjælper dig med at finde lige netop din metode, så du på egen hånd kan starte din meditations praksis.