Coaching

ID Coaching er en fantastisk enkel og virkningsfuld metode til personlig udvikling. Det bygger på den erfaring, at du indeholder alle de ressourcer du har brug for, til at kunne skabe dig det liv, du drømmer om.

ID Coaching fokuserer på dine muligheder frem for dine begrænsninger.

ID Coaching handler om at styrke dit potentiale frem for at fokusere på dine fejl og mangler.

ID Coaching er baseret på den antagelse, at det er dig selv, der sidder inde med indsigt og de bedste løsninger på udfordringerne i dit liv.

ID Coaching har til formål at styrke den intuition, intelligens, kreativitet og tro på dig selv, som du skal bruge for at gøre dine drømme til virkelighed.

ID Academy har udviklet en række coachinguddannelser, som giver de kompetencer, der gør det muligt at praktisere coaching på en fagligt og etisk forsvarlig måde.

ID Academy har mere end 20 års erfaring i at lave uddannelsesforløb af meget høj kvalitet inden for personlig udvikling og terapi, og har de sidste 10 år indtaget en markant position som et af Nordens ledende private uddannelsessteder for coaching.

ID Academy værner om respekten for coaching som fag, og arbejder fortsat på, at videreudvikle de grundige og dybtgående coachinguddannelser samt på at sætte nye og høje standarder for, hvordan coaching skal praktiseres.