Om

Jeg er en kvinde med en bred baggrund af erfaring, som spænder over mange aspekter i livet. De seneste 20 år har jeg dagligt beskæftiget mig inden for det private erhvervsliv, hvor jeg færdedes på ledelses- og direktionsgange. Kravene i det danske erhvervsliv er store og det kræver en del at kunne agere og præstere uden at få mentale knubs. Jeg har i årene sparret omkring det menneskelige perspektiv og har understøttet en hel del ledere, medarbejdere og mennesker generelt, i at vedligeholde mental sundhed og balance.

På baggrund af min erfaring mener jeg, at kompetent, professionel coaching kan gøre en betydelig positiv forskel i menneskers liv. Man kan sagtens lære nogle basale coachingredskaber på et relativt kort kursus bestående af 8-10 dage, men hvis man vil være praktiserende lifecoach, kræver det en helt anden form for uddannelse. Coaching, trods sit positive fokus på vores potentialer og ressourcer, er stadig praktisk psykologi. Det er stadig menneskers tanker, følelser og eksistens, vi beskæftiger os med, og det kræver både samvittighed, kompetencer og forståelse for den kompleksitet, som ligger til grund for den menneskelige psyke.

For mig er professionel coaching ikke blot et redskab til at frigøre positive ressourcer hos et menneske, det indebærer også et bestemt livssyn. Tilsvarende er det at være professionel coach ikke blot en bestemt beskæftigelsesform, det er også en væremåde. Det var grunden til, at mit valg af uddannelse først faldt på en 2-årig ID Lifecoach uddannelse og senere den 4-årige psykoterapeut uddannelse – et længerevarende uddannelsesforløb, hvor man kommer i dybden med det at være praktiserende lifecoach og terapeut.

I 2013 har jeg videreuddannet mig til Mindfulness og Meditation Instruktør, med henblik på min egen udvikling og for at understøtte min måde at coache på. Siden hen er mindfulness og meditation blevet et uundværligt værktøj, en livsstil og en måde at være til på, som jeg kan videreformidle til andre.

Jeg har personligt gennemgået diverse processer under uddannelserne, ligesom mit eget liv har budt på mange succeser og hårde læringer. Min personlige drivkraft gør, at jeg kan stå ved mig selv og stå inde for de råd og anbefalinger jeg tilbyder. Det er min passion at understøtte og løfte andre mennesker, og mit kendetegn er mit nærvær.